dull, autobedrijf

autobedrijf dull 06 - 22 62 96 97 dull2autobedrijfdull@home.nl

Gastenboek

Eric er.pol@ziggo.nl 29 Nov 2016 20:56
Zeer prettig zaken gedaan. Een auto kopen is een zaak van vertrouwen en dan ben je hier aan het juiste adres!
Een aanrader
Dam josmaneschijn@gmail.com https://www.damshop.nl/automaterialen-hengelo/ 22 Mar 2016 07:50
Geweldig bedrijf!
Leosch leosch65@gmail.com http://www.auto-verzekeringenvergelijken.eu 04 Mar 2016 01:45
Ik ben een regelmatige en zeer tevreden klant van Autobedrijf Dull. Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen. Keurig verzorgde auto's en een super service voor een acceptabel prijsje. Een echte aanrader.
Rene rene-online@hotmail.com 28 Feb 2016 10:29
Afgelopen weekend een prachtige VW Polo bij autobedrijf Dull gekocht. Eerlijkheid, vakmanschap en persoonlijke communicatie staan hoog in het vaandel bij autobedrijf Dull. Alle afspraken werden zonder problemen nagekomen en de werkplaats ziet er netjes en opgeruimd uit. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nette en betrouwbare auto voor een eerlijke prijs!
Anton en Toos antonhuizinga@ziggo.nl 14 Feb 2016 11:24
Zo kan het ook en hoort het eigenlijk:
Nette inruilprijs, goede aankoopprijs, plezierige en persoonlijke communicatie, afspraken worden volledig nagekomen en een aflevering, tjonge jongen, daar kan menig merkdealer wat van kan leren.
Kortom, een aanrader!
AH 14/2/16:)
Ineke piery@home.nl 25 Sep 2015 17:53
Al jaren is mijn Lancia tot volle tevredenheid in onderhoud bij Robert en zijn team.
Robert is goudeerlijk, komt zijn afspraken na en is een uitstekend vakman.
En ...hij hanteert buitengewoon schappelijke prijzen:
Ik kan autobedrijf Dull iedereen aanraden!
Jan jong-j@home.nl 18 Jun 2015 09:55
Op zoek naar een goedkope auto kwam ik op internet Autobedrijf Dull uit GrooteGast tegen.
Er stond een, enkele maanden geleden (door een andere garage) APK gekeurde, auto in uiterlijk
onberispelijke staat. We werden snel eens over de prijs inclusief vervanging van de distributie riem.
Thuis gekomen bleek de middenachter gordel geblokkeerd; het vergrendel mechanisme van de rechterachter stoel niet te werken en de fixatie beugel hiervan ontbrak.
Op deze punten -losse stoelleuning en niet werkende gordel- had de auto afgekeurd moeten worden. Aangezien Dull uitdrukkelijk aangeeft dat je koopt "zoals gezien" dus zonder garantie en dus op mij de onderzoeksplicht (conformiteit) rust, zou dit een dure reparatie worden. Dull heeft alles uit coulance naar tevredenheid hersteld. Gratis!! Ik ben nu zeer tevreden.
Harry ha.kamerbeek@hotmail.com 25 May 2015 12:12
Een werkplaatsvloer die dagelijks wordt gesopt; gereedschap "naar rechts gericht" op de trolleys. Geen "nine till five"-instelling. Dealer-overstijgende deskundigheid en service. Ècht mooie occasions en faire inruil. Bij Robert Dull wordt je als klant en auto-liefhebber nog als mens behandeld. Uitzonderlijk in deze wereld!.
H.K., 23/5/15.
Harry & Minie niksbakker@gmail.com http://www.gremleyshome.com 21 Mar 2015 16:34
Dankjewel voor juliie vriendelijkheid en gastvrijdheid & service mbt. de aankoop van onze camper, we hopen veel plezier aan de camper te beleven, maar dat komt vast goed
Gerard en Bianca gerarddeboer1976@ziggo.nl 07 Mar 2015 12:42
Tot vorige week nog nooit gehoord van garage Dull, maar vanaf nu kan ik zeggen dat Robert (Dull) een vakman en handelaar apart is, in al zijn eerlijkheid en klasse ... maar het belangrijkste misschien wel: EEn handelaar welke menselijk blijft!!! Prima handel met hem kunnen doen, scherpe prijs betaald voor een schitterende wagen en een eerlijk bedrag gekregen voor onze auto's. Tot voor kort de grote onbekende, maar vanaf nu zal ik hem aanbevelen als dealer. Bedankt voor het vertrouwen, de handel en de overheerlijke koffie Robert!! ;)

Gerard en Bianca, Workum
11-20 van de 29