dull, autobedrijf

autobedrijf dull 06 - 22 62 96 97 dull2autobedrijfdull@home.nl

Gastenboek

Harro maring Harromaring@kpnmail.nl 08 Apr 2018 12:53
Ik heb een golf 7 gti gekocht bij dull. Super tevreden met deze zeer mooie auto ook de service en levering dik te vreden. Robert bedankt en kom zeer zeker weer bij je langs. Super
Trienke trienke.funcke@live.nl 15 Feb 2018 18:03
bedankt Robert super
H.Meppelink meppelink-h@planet.nl 14 Jan 2018 20:41
Heb een VW golf 7 gekocht en de eigenaar was zeer vriendelijk en gastvrij. De Koffie staat altijd klaar.
Duidelijke afspraken gemaakt en hij komt deze ook echt na.
Zeer nette zaak met mooie auto's met weinig km voor de verkoop.

Echt een aanrader.


Ruud Heijmel Lenie_HV@hotmail.com 29 Jul 2017 10:01
Gelooft u in sprookjes? Ik ook niet, maar ik ga u wel een sprookje vertellen.
Een paar maanden geleden heb ik een dijk van een auto gekocht bij Dull. Het was liefde op het eerste gezicht. Maar zoals wel vaker: de ware aard wordt zichtbaar als de roze wolk optrekt. De auto bleek niet zo goed bij mij te passen.
Dull nam een paar weken na aankoop contact met mij op en vroeg of de auto beviel. Ik vertelde hem mijn bezwaren, maar het waren bezwaren waar hij niets aan kon doen om ze te verhelpen.
Wat schetst mijn verbazing toen hij van de week belde en zei dat hij misschien wel een auto had die mij beter zou kunnen bevallen. Ik moest maar vrijblijvend komen kijken.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik zag (weer) een plaat van een auto! Ik had nog wel een paar bezwaren, maar die verdwenen tijdens de proefrit. Ik was om. De afwikkeling ging, zoals gewoonlijk bij Dull, zeer soepel. Ik ben nog steeds onder de indruk van de deal die we gemaakt hebben! Ik hoop van deze auto lang(er) plezier te hebben.
Waar maak je het nog mee dat er maanden later nog aan je gedacht wordt? Ja, bij Dull dus.
Anneke abnugteren@home.nl 26 Jul 2017 18:00
Ik ben al 10 jaar met veel plezier klant bij Robert Dull! Goede service voor een goede prijs! Het contact is prettig en laagdrempelig. Wil je een andere auto, dan wil Robert wel op zoek gaan. Is er iets met je auto, je kunt altijd langs komen. Het is voor mij een half uurtje rijden, maar dat heb ik er graag voor over!
H.A.Kamerbeek ha.kamerbeek@hotmail.com 04 Jun 2017 18:54
Kunstenaars, dat zijn ze: Robert & crew. Iedere keer opnieuw verbazingwekkend, met hoeveel technisch vernuft én kostenbewustzijn je als klant weer betrouwbaar op weg wordt geholpen.
En een andere auto ...?; dezelfde creatieve inzet!. Ik zocht een metal-top cabriootje. Korte tijd later rolde s'ávonds ... een gaaf exemplaar van de trailer; door Robert "even" gescoord in Noord Holland!. En de inruil verliep zoals gewend, uiterst fair en vlot.
Ik blijf het roepen: "menig merk-dealer kan nog veel leren van deze club"; Chapeau!.

H.A.K.
dirk huizinga dirkgerry@home.nl 19 May 2017 19:55
alweer de vierde keer auto gekocht bij dull,
ik zeg maar zo wat erg goed bevalt moet je
niet veranderen
:)
Ruud Heijmel Lenie_HV@hptmail.com 07 Feb 2017 17:30
10 jaar geleden een prachtige VW Passat gekocht bij Dull. 550.00 km verder was ik toe aan een auto met "hoge" instap. En die vond ik bij ...Dull! ik hoop dat ik aan deze auto net zoveel plezier beleef als aan de Passat!
Herman Winnemuller. Smartie.arnhem@gmail.com 17 Dec 2016 22:02
Bij de aankoop van onze camper bleek er nog wat onderhoud en reparatie nodig. Dat is door de medewerkers van Dull zorgvuldig en deskundig uitgevoerd. Waarna de camper meegenomen werd naar Vught.
Edo edsas@home.nl 08 Dec 2016 10:08
Al meer dan 10 jaar zeer tevreden klant bij Robert! Kom er net weer vandaan....uitlaat lekte iets....bij vervanging zou dit ruim 300 euro kosten...maar door meedenken is het weer geregeld voor 60 euro. Als je zegt dat je de kosten zo laag mogelijk probeert te houden is hij creatief wanneer het kan. Zo kan mijn 15 jaar oude Honda er weer even tegen. Hartelijk dank Robert.
 
1-10 van de 29